Sunday, 16 October 2011

Serius LOL - Gamer Yang Poyo Anjing Dari Thailand


WTF IS THIS SHIT?

Thanks @Chapree for the tips


95 comments:

  1. lol...ni dah btul2 menjiwai watak ni..mcm berlatih real life situasin in army pun ada..bgus2 msuk je tentera..bakat dah ada..XD

    ReplyDelete
  2. Ini serius. Aku tak bole bayang kalo ada 2 player game ni main macam dia :-D

    ReplyDelete
  3. syahaitan hape dah masuk dalam badan die nie?

    ReplyDelete
  4. HAHAHA.. bodo.. bende tu mmg da automatic duck. x yah nk smangat tunduk sgt la

    ReplyDelete
  5. ini baru betul gamer,sungguh menghayati syiat...

    ReplyDelete
  6. fakap.. dia teranjang pintu tu ada sensor ka, demmit..

    ReplyDelete
  7. like shit in hell of de_dust..
    imagine how he plays angry bird..
    pwffff

    ReplyDelete
  8. apa kejadah mamat ni? schizo? tak penat ke?

    ReplyDelete
  9. budak sebelah tu rileks ja...

    ReplyDelete
  10. guuuuh, so painful watching this.

    i stopped at 3:00.

    ReplyDelete
  11. this is how every FPS games should be play
    not just sit your fat ass on the chair

    haha

    ReplyDelete
  12. x isi token rupenyeh..huahahah

    ReplyDelete
  13. Eh, cool apa? Escapism in the truest sense of the word.

    ReplyDelete
  14. Dia dah main banyak kali dah game ni tu pasal tau storyline, timing masa tendang pintu tu.. puii.. Kalau masuk army ntah boleh survive ke tak ni..

    ReplyDelete
  15. select mode : easy

    ReplyDelete
  16. last month punye video, dayyuumm kau memang lembab obe. tuiiih

    ReplyDelete
  17. KAMCIWA POKKK!! -SANSEMA-

    ReplyDelete
  18. KAMCIWA POKKK!! -hason & nelsan-

    ReplyDelete
  19. imaginising him keyboard warrioring in /k/

    ReplyDelete
  20. bole tahan gak ar kepoyoan dia. dah tahap org gila dah aku tgk. nsb baek power. kalo x, dah sah2 gila.

    ReplyDelete
  21. Aku nk fcuk lobang bontot Mean...

    ReplyDelete
  22. Seriously Anon 16 Oct 16:18, if nak komen tu komen psal post je lah. Remember you have a mother and sisters and cousins. Kalau org lain ckp camtu kt mak kau apa kau rasa? If you have personal problems/hate towards Obe just say it to his face and DON'T use his fiancee like a fucking coward and use your bloody fucking name for once. COWARD.

    ReplyDelete
  23. kenapa mesti panggil dia anjing?
    sedangkan dia jugak makhluk manusia ciptaan Allah SWT.

    ReplyDelete
  24. @ Anon 16 October 2011 17:02

    Aku nk fcuk lobang bontot adik, kakak n bini ko..
    Aku nk fcuk lobang bontot dia sampai berdarah!!
    huehue

    ReplyDelete
  25. wadefak wei, aku pecah perot

    ReplyDelete
  26. @ Anon 16 October 2011 17:51

    bodoh la ko...anjeng pun xmaen lobang bontot...

    ReplyDelete
  27. wooooo...style...ni mesti time skolah dlu slalu ponteng men mendelah ni..ngehngehngeh

    ReplyDelete
  28. mamat ni ada psychological problem. dulu die ni apply nak jadi askar siam tapi medical checkup die fail. die tekanan jiwa lepas kejadian tu so ini la jdnya. mamat pakai cap tu social worker ditugaskan utk jage die

    ReplyDelete
  29. lagi epic klau mamat ni dtg main dgn full uniform.

    ReplyDelete
  30. cam ngan harrrrrram dia nyer menjiwai watak.... ha ha.... semangat kental sial!!!

    ReplyDelete
  31. korang tgk baju dia @3:08

    serius al-qaeda

    ReplyDelete
  32. oh abg obe sayang... why dont u moderate comments anymore.. some dog barking mad here

    ReplyDelete
  33. poyo2 pon abis jugak ...

    ReplyDelete
  34. Poyo giler bagai nak mampus siot! Aku main Call of Duty Black Ops pakai kinect pun tak macam nie bai.. ni sah2 dari hulu Sungai Chao Phraya nih!!!

    ReplyDelete
  35. @azzz, ko pun kategori anjing sebab komen kat sini. kah kah

    ReplyDelete
  36. jemput dia datang main di malaysia. mesti ramai nak tengok.

    ReplyDelete
  37. play arcade game like a boss? or a retard? (at 10.17)

    -impho-

    ReplyDelete
  38. poyo xpoyo.respek gk aa gaya first class!

    ReplyDelete
  39. kalau dota ada simulator macam ni agak2 kita main macam mana?kalau yurnero bukak power mcm mana kita nk spin?

    ReplyDelete
  40. brape kali dah dia main game ni sampai boleh hafal part mana nk kena tendang..tunduk semua tuh...macam syiallll...hahah

    ReplyDelete
  41. whoah

    aku

    rasa

    malu

    melihat

    vid

    ini

    ReplyDelete
  42. Aku

    jua

    malu

    melihat

    vid

    ini

    .....

    ReplyDelete
  43. aku nampak hanjing tak bertelor dok menyalak kat sini. serius x de life punye orang. memang lowly gila guna tunang org sebagai modal untuk mengutuk.

    tapi aku rasa obe dok gelak guling2 je baca komen ko. mesti die terpikir makhluk bangang mana baru jumpa internet ni?

    ReplyDelete
  44. I like the post. It's really true game.

    ReplyDelete
  45. jom ramai2 post obepig slowpoke. sejak tunang ni entri2 obepig slowpoke, meen terlebih blowjob sampai obe lupe bangun.... hahahaha

    ReplyDelete
  46. fuck obepig....kau pun Shacklesmith poyo anjing jugak...dah main takpayah bagitau di sini...

    ReplyDelete
  47. main game tembak2 bleh la...try god of war skali tgk...xberpusing satu bdn nnti..

    ReplyDelete
  48. Ini baru betul poyo tahap gaban...kahkahkah....

    p/s: apa kene mengena tunang obe dengan video ni? korang ni dah kenapa?

    ReplyDelete
  49. hahahahhaa....kapal terbang nak terhempas dlm game tu..bdn dia siap goyang skali..hahhaaa

    ReplyDelete
  50. Semua Anon sila terjun #KBMall sekarang

    ReplyDelete
  51. antara cara nak popular cepat ... saper berani leh cuba cara yang sama ...

    ReplyDelete
  52. Lek...aa...korang...
    memang la poyo...tapi for sure disengajakan. Pasal ada camera hala kat dia... dah tahu nak hantar youtube, baik buat2 poyo max. Untung2 dapat promoted kat blog orang lain, kat oversea. Malaysia ke, Nigeria ke...kan dah termakbul impian siamese ni.

    ReplyDelete
  53. hahahha mamat tiga suku main game...

    ReplyDelete
  54. kesian mak dia...sabar ya makcik..dunia memang macam ni...

    ReplyDelete
  55. ahahaha..markah penghayatan full ni..den main game die hard pun brapa token abis baru boleh complete game..fuuu

    ReplyDelete
  56. lepas ni, everytime aku nak pegi main game initial D kat arcade, aku akan bwk cawan berisi air letak kat dashboard

    ReplyDelete
  57. kalau main arcade abes satu kedai ditumbuknya

    ReplyDelete
  58. Gamerz yg poyo gile babi mcm obe gak

    ReplyDelete
  59. dy ni part time jadi stuntman kot

    ReplyDelete
  60. xske obe jgn bce blog dy.. brader obe xleh k disable anon?

    ReplyDelete
  61. perghh.. obe jual pick up truck pulak

    LoL

    Makin maju.. tahniah bro makin banyak dapat sponsor

    ReplyDelete
  62. Anonymous version 1.0117 October 2011 at 15:08

    bkan poyo.. this is true spirit of fanboys. haha

    adik beradik Morgan Grimes citer Chuck.

    ReplyDelete
  63. byknya komen. ha ha!

    apa game to pakai motion sensor ke sampai kena beraksi begitu?

    ReplyDelete
  64. budak ni hisap dadah ker...hahaha....tp style focus giler...

    ReplyDelete
  65. budak ni hidap dadah ker...tp style focus giler dier...

    ReplyDelete
  66. game tu cuma point and shoot je, cam house of the dead.

    btw, aku suka masa lawan heli last2. pakai rocket launcher.

    ReplyDelete
  67. wadefak! poyo gile syiall...menyampah gile aku tgk!

    ReplyDelete
  68. kenapa anon semua serang tunang obe?
    org melayu gini lah.. makin teruk..

    ReplyDelete
  69. This is seriously serious. seriously.. *speechless*

    ReplyDelete
  70. budak kat sebelah tue pun serba salah nak main game...

    ReplyDelete
  71. Kan best kalo tengah2 dia main tu, time enemy tembak, peluru tu betul2 keluar dari screen and tepat kene kat dahi dia...GAME OVER.hahahahah

    ReplyDelete
  72. Gamers WINNNN!
    macamne la dye leh selamba badak.
    ni kalau dlm film, watak ygmati dulu biasanya org poyo cmni ar

    ReplyDelete
  73. haha..budak lelaki memng poyo..bukan stakat thailand..sini pun same je..mcm bagus

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails