Thursday, 12 December 2013

Serius LOL - Tweet Terbaik Hari Ini #7 - Kebenaran Tentang Harga Barang


This!

Damn son... nail.. head.. bing!


Laporan asal DrMaza

16 comments:

  1. trun kan harga stevia haha makanan kesihatan bapak mahal

    ReplyDelete
  2. Mari ramai-ramai ke laman web chat lucah - terbuka kepada sesiapa yang sporting dan juga kepada yang ingin mencari rakan-rakan.. Laman ini mash baru dan mohon share kepada rakan supaya dapat meramaikan ahli kami yang sporting, nakal2 dan gila.. Webcam chat juga ada disini.. Sekian semoga hari anda semua ceria
    http://chatnakal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. kalau diorang x turunkan brg asa tu rugilah kroni

    ReplyDelete
  4. turunkan harga susu prosure!! mahal gilar..aku nak beli untuk bapak aku baru lepas sakit kanser pun mahal nak mampus!!giler k? sume nak naik!! bila minta tolong susah nak bagi!! kata prihatin!!

    ReplyDelete
  5. paling menang. tunggu apa reaksi bung mokhtar

    ReplyDelete
  6. Kenapa harga gula naik. Sebab subsidi gula dikurangkan. Makanan berkhasiat lain tak ada subsidi. Tepung gandum yg tidak ada ditambah vitamin ada subsidi kerajaan. Tepung gandum ditambah vitamin tiada subsidi. Ok? Ada faham? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. so? Semua org pun paham. Cuma kalau orang tanya. ...direct to the point. Sebab subsidi gula dikurangkan. Habis cerita.
      Jangan berlapis sebab nak jaga kesihatan ke apa ke

      Delete
    2. Rasa telah diberitahu direct to the point masa belanjawan tempoh hari. Subsidi gula dikurangkan. Kenapa? Sebab gula tu memudaratkan.

      Delete
    3. dan macai pun terus menyokong kenyataan bodoh menteri² pilihannya

      Delete
  7. nak tiket free ke Rock The World 13
    visit website ni

    http://ftkmalaysia.blogspot.com/2013/12/rock-world-13-14-december-2013-stadium.html

    ReplyDelete
  8. Hmm..why not kan...kurang-kurang boleh balance...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails