Wednesday, 21 March 2012

Serius LOL - Man-Up : Pin-Up "Seksi" Versi Jantan (6 Gambar)


GENIUS!

Trolololol..........Rion Sabean (26) seorang jurugambar dari Tampa, Florida menghasilkan siri poster Man-Ups sebagai parodi kepada ke-seksisan poster Pin-Ups yang memaparkan wanita dalam keadaan seksi. What do you guys think? Aku rasa ini... ini.... ini sangat lol!






Laporan asal ThatisLikeWhoa

32 comments:

  1. kakaka.. lawak sungguh la.. comell

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. mcm sial je muka jantan² posing ala² ayu camni...hakttuiii bikin malu kompeni jelah

    ReplyDelete
  4. gle huduh.haha.menjual handmade keychain at galeritiqa.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. haters gonna hate

    jtxmalaysia.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. hahahahaha nampak sgt pose pempuan mesti buat mulut itik..

    ReplyDelete
  7. i'm straight -.-
    http://albertchanawesome.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. kagum jugak lah cuz still can see manly figure walaupun posed mcm betino.... kalau makeup pun mcm pompuan mmg campak tong sampah. this realy good troll

    ReplyDelete
  9. pic last skali sgt comel..hahaha mamat tu pose comel gila =D

    ReplyDelete
  10. Is it duck hunting season already?

    ReplyDelete
  11. ULTRA GAAAAAAAAAAAYYYYYYYY!

    ReplyDelete
  12. Uwekkkkkkkkkkkkkkkkkk...........Uwekkkkkkkkkkk.......Arghhhhhhhhh.......

    ReplyDelete
  13. ewwwwww...whats with the molot muncung???

    ReplyDelete
  14. jelly?
    i see cracky there




    their balls

    ReplyDelete
  15. sebagai seorang gay, aku berasa malu melihat ke-gay-an yang ditonjolkan~

    please....shave your facial hair & your bulu kaki too~ armpit hair sometimes is nice, but better made it short~

    ReplyDelete
  16. ni la seni....seni abah kau....hahahahahahhaha

    ReplyDelete
  17. sengal betol lah. pic last tu.. menggoda i.. wahaahhah

    ReplyDelete
  18. wahahah komoknya goblok wkakaka ngakak gw

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails