Monday, 12 March 2012

Serius - Awek-Awek Imigresen Ukraine (9 Gambar)


Awek-awek Cossack!

Tahun ini Piala Eropah akan dilangsungkan di Ukraine dan Poland. Antara persiapan yang dilakukan oleh Ukraine ialah mencantikkan pegawai imigresen mereka. Setiap pegawai imigresen wanita diberikan make over dan tip kecantikan. Why? I dunno but it seems di Ukraine menyambut kedatangan pelawat dengan awek COSSACK yang bermekap tebal ialah priority! Da Tovarisch!






Laporan asal IBTimes

27 comments:

  1. wow..sgt prihatin ye kerajaan diorg.

    ReplyDelete
  2. Tergoda....haha

    http://ohsenyum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Look at that legs. Hahaha. Anjing pun terpegun beb.

    ReplyDelete
  4. dasat.... kecantikan didahulukan, servis terbaik diutamakan... hehehehe..

    ReplyDelete
  5. ni barulah best..
    cantik dan ramah..mcm stewardess pulak...
    kalau setengah tempat tu
    dah lah tak cantik, garang pulak tu... aiyooo...tua lagi!! adoiiiii

    ReplyDelete
  6. kalaulah malaysian punya mcmni. http://albertchanawesome.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. nicee..bu obe can you do somwthing about these guys yg mencari publisiti murahan kat blog ko ni?

    ReplyDelete
  8. hmm ni sbnrnya taktik2 ukraine nk mng UERO ni
    ps : aik apesal jadi mcm bangang ni ruangna komen......

    ReplyDelete
  9. shark malaya..lu x anta tender nk ngandam awex imigresen malaysia?

    ReplyDelete
  10. semak mata aku tgk org cari publisiti murahan ni. lagi bodoh dari komen2 anon. kdg2 bc komen anon ni wat aku gelak jugak. apa kebodohankah ini

    ReplyDelete
  11. arghh terasa nak pi melancong kat sana..


    lawati blog saya

    ReplyDelete
  12. Ask Najib to make this happen in Malaysia, then we'll vote for him in PRU. Hahaha.

    ReplyDelete
  13. awek ukraine said : plzz come again..muuuaahhahaha...

    ReplyDelete
  14. sampai lagu tu sekali . seronoknya :)

    ReplyDelete
  15. cantik gler
    kalo msia cm ni knpm2 rmi laki nk msuk imigrsen :)

    http://lai-journeyoflife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. hoight hoight hoight *cosack dance*

    ReplyDelete
  17. oh!
    fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap
    ahhhhhhhhhhs....hehehe

    ReplyDelete
  18. rambut ala2 alexandra stan

    ReplyDelete
  19. gambar yang last tu aku suka...sampai anjeng pon cair...ataupun maksud tersirat gambar tu...hmm

    ReplyDelete
  20. nothing to do here~ going to Ukraine

    ReplyDelete
  21. klo kat malaysia ni muka muka org imigresen ni sebijik macam mak lampair baru kena cerai !!!!!!!!

    ReplyDelete
  22. Anjing tu digunakan untuk cari bau petpet busuk

    ReplyDelete
  23. X da taste punya org atas ni sama la obe pun

    ReplyDelete
  24. serius aku 4 ari lepas ade awek ukraine tumpang keta aku dari genting ke arwana,lawa die kalau dibandingkan dgn Nealofa aku reject nealofa.no tel dapat,tapi sayang aku xreti nak ayat.

    ReplyDelete
  25. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails