Monday, 9 June 2014

Serius Sadis - Diceraikan Kerana Suami Gila TAMIYA?


Damn Son!


Dah pernah dengar cerai kerana memancing dan cerai kerana gila judi. Ini first time dengar bercerai kerana suami gila TAMIYA. Masa kecik-kecik dulu tak dapat main kot? Dah tua baru nak lepas gian sampai rosak rumah tangga. Sebagai seorang husband kami berharap masalah yang disebabkan oleh mainan kecil ini boleh diselesaikan. Sad to hear about this.



Thanks @PEDOQ



23 comments:

  1. huiisshh...bawak bersabar kak...x masuk syurga kalau derhaka dgn suami...x perlu la heboh kat fb...selesai cara baik dgn suami....ajak bincang elok2....fuhh, nasib baik aku x kenal tamiya ni siapa...anyway, 1sto....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh Rozana

      Bangla itu diam …….
      Saat bisjut & royi cemara terpaku membisu
      Membawa bisjut & royi mengembara
      Hingga menembus batas lamunan jejaka bangla

      Oh Rozana

      Masih ku simpan seketul bisjut & royi untukmu
      Di sudut hati ini, di mana keresahan jejaka bangla membias sendu
      Hingga lelah hati temani sepiku..

      Oh Rozana

      Entah kenapa
      Masih sanggupkah kau membeli bisjut & royi
      Dan menggambarkan garis-garis pucat wajahmu
      Diantara rindu yang menghempaskanku.
      Atau biarkan saja bisjut & royi menghapus jejakmu

      Nak bisjut?

      Delete
    2. setuju2..mende bole setel cre bek kot..awat p hebohny..hmm ..women nowadays

      Delete
    3. tamiya terbaik

      Torrent Movie Melayu, Komik & Majalah Malaysia @ MelayuCrewz

      Delete
  2. Ada perempuan bongok bagi nasihat tak masuk syurga derhaka pd suami?? Wahai melayu! Islam bukan agama yg ajar isteri2 jd lembu! Laki dia yg derhaka adik oii, isteri dia kena dera secara fizikal dan mental..salah laki dia! Tiada istilah derhaka pada isteti nya..nak baik lagi pd tu baik operate akal kasi buang! MasyaAllah bodohnya perempuan melayu!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kot ye pun x perlu la mencarut kak oi....saya faham perasaan si isteri ni...tapi kena fahami jugak perasaan dan keinginan suami...suami pun jgn lah taksub sgt sampai lupa tanggungjawab pada famili....lagi satu, fb bukan tempat yg baik untuk luah kan perasaan...ini boleh menjadikan keadaan lebih buruk....lebih baik duduk berbincang dan selesaikan cara baik...

      btw, saya lelaki k.....

      Delete
    2. Tang mana si orkid unggu ni mencarutnya...?

      Tapi tang mana lelaki tu derhaka pula, wahai orkid ungu?

      korang berdua janganla salahguna maksud asal perkataan pula.

      Delete
    3. saya setuju dengan ada nama...dan rasanya xbagus kita mem'bodohkan' orang lain hanya kerana percanggahan pendapat.. keep calm and have a nice conversation with others..

      Delete
    4. masing2 kurang ilmu, ape la salahnyer nasihat secara baik, perempuan melayu pendek akal macam orkid tu la yang buat orang tak nak minta nasihat mahupun dengar nasihat..sape la nak dengar orang tegur camtu..bengap tu berjangkit cik orkid oi, tak tengok iklan psa kt tv pasal beradab sopan ke, yang tua buat, yang kecil memerhati..sampai bila pun orang melayu akan mundur dek akal pendek macam ni..guna akal bila bercakap, bukan perasaan..

      Delete
  3. gile la..mcm ni punye kes pun ade?muka lelaki yang gila tamiya tu...read more

    ReplyDelete
  4. laki gila tamiya
    laki gila pancing
    laki gila perempuan
    laki gila dadah
    laki gila kerja
    laki gila game
    laki gila motor

    tak kisah la minat apa tapi kalau seorang laki dah gila dan taksub sangat sampai abai tanggungjawab anak bini, baik berhenti jadi lelaki

    tapi bini dia pun satu hal, nak kutuk laki kat group tamiya pun pakai la fake akaun

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la.. daripada gila pmpuan

      Delete
    2. noooroomm noob. sampai kesitu kau selongkar? hHahah

      http://blogoutofmind.blogspot.com

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pakai UNIFI... ok jer..... adalah kekadang ada masalah sikit. Macam kete BMW. Kekadang ada meragam gak.

      Delete
  6. hooligan tamiya pun ada??

    minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
    jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete
  7. nusyuk kepala bana. nusyuz la

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape kes ni kak? Tula zaman skang ni nak post kna hati2 takut kena printscreen. Anyway tahniah obe blog ni nampak cam dah kurang komen budak terencat kecuali si bisjut tu dah xde keje lain agaknye

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails