Thursday, 10 January 2013

Serius Cool - TGV Beenieplex : Panggung Wayang Bantal Bean Bag (11 Gambar)


Nice dan Comfy

Di rumah kami suka menonton movie sambil berbaring di atas bantal-bantal empuk di ruang tamu. Alangkah best sekiranya kita boleh menonton wayang sambil berbaring seperti di rumah? Tahukah anda Tanjung Golden Village mempunyai empat panggung wayang yang dilengkapi bean bag? Ianya terletak di TGV One Utama, Sunway Pyramid, 1St Avenue Penang dan Tebrau City Johor Bahru. Kami dah layan movie di Beanieplex One UTama dan we have to say menonton movie di atas bean bag sangat selesa. Tapi bahaya pasal mungkin terlalu comfy sampai tertidur!







16 comments:

  1. konfem tido kalo tgk cite Melayu

    ReplyDelete
  2. baru nak tau ka? dah berzaman la derr...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. GSC dah lame buat mende nie...golden ticket..harga leh tahan gak..tp terbaik...TGV baru nk wat...

    ReplyDelete
  5. Tak selesa! beannie dia baru lagi..keras sangat..haritu tgk sampai pijak2 beanie tu.haha

    ReplyDelete
  6. harap david teo tayang film dia kt sini

    ReplyDelete
  7. x selesa sgt... cover leather terlalu keras...

    ReplyDelete
  8. cube bayangkan orang kurap tido....konpem berjangkit

    ReplyDelete
  9. brp rgt ntah skali masuk? ada xtra kne bayar ke?

    ReplyDelete
  10. GSC takde buat Beanie Bag ni tapi ada Gold Class. Kerusi mmg empuk tahap letak bontot leh tertido siap selimut. Watch something like The Hobbit (2hrs n 50mins) then it'll be worth the price.

    ReplyDelete
  11. bukit indah maa..bukan tebrau city

    ReplyDelete
  12. mesti byk air liur basi, air mani kt bantal tu

    ReplyDelete
  13. tebrau city ada lah ngok..

    ReplyDelete
  14. jgn sampai bersenggama atas tu sudah lah! haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails