Monday, 21 January 2013

Serius Cool - Happy Pills : Farmasi Gula Gula (14 Gambar)


Farmasi diabetis? 

Di Sepanyol terdapat rangkaian kedai menjual gula-gula yang berkonsepkan farmasi. Rangkaian kedai yang dipanggil Happy Pills ini menjual pelbagai jenis gula-gula yang dijual di dalam bekas yang biasanya digunakan untuk meletakkan ubat. On one side kami rasakan konsep ini cool tetapi at the end of the day ianya farmasi diabetes!





Laporan asal 4444xx

13 comments:

  1. tak lama lagi, semua budak tu kena makan pil betul..kena diabetes..

    BANkami
    BANkami

    ReplyDelete
  2. 2nd...takot lpas ni ubat pun igt gula2 jgk...

    ReplyDelete
  3. Blog ama artikel ente bagus, salut dah :) visit back bro (y) http://unyu-cyber.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ada gak style gini ek.dsat ni memang bgs boleh buat kat malaysia pulak

    ReplyDelete
  5. nak JIMAT BIL ELEKTRIK 30%?
    nak JIMAT PETROL 49%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  6. konsep farmasi gula yang sangat menarik konet konet...

    ReplyDelete
  7. mggalakkn peningkatan jumlah pesakit diabetes

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails