Wednesday, 5 February 2014

Serius Cool - Kasut - Kasut Rekaan Jan Taminiau : Kasut Lady Gaga (14 Gambar)


Woah!

Jan Taminiau ialah seorang pereka fesyen yang berasal dari Belanda. Beliau terkenal dengan rekaan kasut yang aneh yang dipakai oleh Lady Gaga. Di bawah ialah beberapa lagi rekaan kasut beliau yang hanya boleh dipakai oleh mereka yang tidak gayat dan tak takut buku lali patah!


Laporan asal Shoe Museum

11 comments:

 1. Sesuai la bagi orang katik pakai. Baru nampak tinggi sikit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. katik tak katik, itu dah Tuhan ciptakan. komen tu jgn kelaut sgt. kbye

   Delete
  2. yang ko emo sangat ni dengan ayat orang katik, orang tinggi tu kenape ? ko ni mat ketot ke ?

   Delete
  3. buduhh..diam la anon... nak bisjut bleh??

   Delete
  4. eh sukati die ah nak emo. yg ko emo jugak pehal?

   Delete
  5. laka laka betol.

   Delete
  6. dah dah! bisjut mne?

   Delete
 2. eh sukati die ah nak emo. yg ko emo jugak pehal?

  ReplyDelete
 3. Bagaimana YOBSN Berfungsi ?? Dan Bagaimana Saya Medapat Pendapatan Sampingan Semasa Munggunakkan Internet Bagi Tujuan Saya ?

  - Mengapa FB atau Google memberikkan perkhidmatan mereka secara percuma pada kita dan pada masa yang sama meraih keuntungan sehingga 45billion pada tahun 2013 sahaja ,dan bagaimana mereka melakukannya ?

  - Ya , Melalui periklanan. Kita sebagai pengguna tetap internet menggunakkan perkhidmatan Google,Facebook,Instagram dan lain-lain lagi saban hari dan ini memberikkan keuntungan kepada perkhidmatan yang diberikkan percuma kepada kita.

  - Kini kita boleh meraih keuntungan seperti mereka .Perkhidmatan ini telah dibina untuk memberi keuntungan setiap kali kita melayari internet disamping memberi pertahanan terhadap kecurian data internet dimana setelah mendaftar sebagai ahli, anda akan diberikkan url nama tersendiri untuk mengakses browser anda dimana saja anda berada.

  - Sudah banyak Upload video di Internet tetapi tidak pernah mendapat duit apabila mendapat views ,tetapi tidak lagi kerana dengan mendaftar anda akan menerima portal video tersendiri dimana setiap video yang di upload akan menerima keuntungan apabila mendapat view kerana video tersebut akan diselitkan ads pada para viewers.

  - Anda perlu membeli produk ini jika ingin mendapat keuntungan yang maksima , seperti mana anda membeli share market YOBSN.
  Pada mulanya FB bermula dan kini mempunyai jutaan pengguna seluruh dunia.

  - Seperti kita memasang solar panel dirumah melibatkkan kos pembinaan selepas itu kuasa yang diperolehi dijual kepada TNB dan pada masa yang sama menggunakkan tenaga solar dirumah.

  - Produk ini baru dilancarkan , rebutlah peluang ke-emasan ini
  dengan menjadi poineer terhadap YOBSN network !!!

  http://tinyurl.com/l72mh7x


  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails