Wednesday, 23 July 2014

Serius LOL - Komen Paling Tajam Tentang Kualiti Penerbitan RTM Malaysia


#True

Ini sangat true...............


11 comments:

  1. dem. korang smayang berjemaah zuhur kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh Rozana

      bisjut & royi ku
      Tiada lagi bisjut & royi buat jejaka bangla
      Tiada lagi bisjut & royi yang ingin dibeli bangla
      Melainkan bisjut & royi yang sudah basi
      Tiada lagi bisjut & royi di kota Dhaka
      Melainkan bisjut & royi dari ku

      Oh Rozana

      Tatkala kau terbuai dari mimpi yang lena
      kau menjelma bersama bisjut & royi
      bisjut & royi bermain-main dalam anganku
      Terhibur bangla dalam lamunan
      Mencari seketul bisjut & royi

      Nak bisjut?

      Delete
    2. Download percuma video saham
      ||

      SAHAM BSKL

      ||
      Selamat Hari Raya Aidilfitri Al-Mubarak.

      Delete
    3. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI















      Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

      Delete
  2. -buat lelaki-

    saya nak bagi username dan password website porn unggul wifeysworld.com http://fzzj.readthisstory.net/my-7987216

    ReplyDelete
  3. Ini iklan...nipu ja keja hang.

    ReplyDelete
  4. Share cara buat duit yang hilang

    income RM900 sehari tanpa modal? Tuan/Puan drpd kt berFB/ berWECHAT/berWHATSAPP xmenghasilkan apa2.. apa kata kita smbil2 cari income guna laman sosial kita.. xrugi.. sy ada nk berkongsi 1 program dr US yg blh buat income sampingan.. FREE REGISTER, TIADA BAYARAN,X PAYAH MODAL &TIADA TIPU MUSLIHAT..(kalau anda rasa program ni menipu, anda xrugi ape2 sbb xde tiada sesen pon anda keluarkan untuk join program ni..) tak perlu cari org.. xperlu jual barang @pon bli barang.. syarat kelayakan:- ada FB/WECHAT/WHATSAPP @ APE SAJE LAMAN SOSIAL ANDA.. tahu mggunakan copy & paste sudah cukup.. Caranya:- anda perlu open link dibwah.. lepas register anda terus dpt 25usd x 3.4 =RM85. Selepas itu anda akan dpt link anda sendiri.. so ape tunggu lagi? copy ayat2 ni paste kan fb @ ape jua lmn sosial yg anda guna.. Setiap org yg buka link anda, anda akn menerima ganjaran sebanyak 10usd x 3.4= RM34.00.. mudahkan??? duit anda boleh pilih samaada duit masuk acc bank @ cek akn di post ke alamat rumah anda.. register percuma http://jobandcash.com/?share=51093

    ReplyDelete
  5. Obe senyap lagi...
    Risau la tu kalau2 post baru kena saman lagi...

    ReplyDelete
  6. Glad to have found your site. Keep up the good work! DB Product Review

    ReplyDelete
  7. Adakah anda memerlukan pinjaman peribadi?
    Pinjaman Tunai Perniagaan?
    Pinjaman tidak bercagar
    Pinjaman Cepat dan Mudah?
    Pantas Proses Permohonan?
    Kelulusan dalam tempoh 24-72 jam?
    Tiada Bayaran Tersembunyi Loan?
    Pembiayaan dalam masa kurang dari 1 Minggu?
    Dapatkan modal kerja tidak bercagar?
    Hubungi Kami Pada: williamsmrowen@gmail.com

    PINJAMAN Perkhidmatan yang disediakan termasuk:
    ================================
    * Pinjaman Commercial.
    * Pinjaman Peribadi.
    * Pinjaman Perniagaan.
    * Pelaburan Pinjaman.
    * Pinjaman Pembangunan.
    * Pembelian Pinjaman.
    * Pinjaman Construction.
    * Pinjaman Perniagaan Dan banyak More:
    Hubungi Kami Pada: williamsmrowen@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails