Friday, 15 August 2014

Serius Cool - Ziiiro Eclipse : Jam Tangan Moden Untuk Peminat Rekaan Minimalis (11 Gambar)


In b4 Confuse

Ziiiro ialah syarikat jam yang terkenal dengan jam tangan dengan rekaan minimalis. Jam tangan terkini mereka Eclipse sangat menarik bagi kami kerana ianya jauh lebih minimalis dari rekaan mereka sebelum ini. Muka hadapan Eclipse juga glow in the dark dan nampak sangat sinister. Setiap Eclipse dijual pada harga EURO 149 (RM 649) . Mahal tetapi cool. 




Sumber Ziiiro

14 comments:

  1. yeay yeay obe kena saman ..padan muke kau wahahahaha tu la len kali jgn hina org wahahhaha

    ReplyDelete
  2. obe, buat lah satu post about ko kene saman.... atas idea pembaca blog, sila buat tabung for us yang selama ni baca free kerja2 ko (ko harap income from ads jer pun) let us help you out juga

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Knp ngaku salah..igt hati keras sgt..

    ReplyDelete
  5. bertabahlah obe....kami dibelakang anda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..kami sentiase menyokong..hidup obe!!!

      Delete
  6. Lawan tetap lawan..allowance Agong pun ko kata ko yg contribute..ni kan pula gaji Hakim...mengaku salah buat apa..hang kata hang tera...

    ReplyDelete
  7. Semakin ramai telah mendaftar , masa makan duit masuk , masa jalan-jalan duit masuk , masa tidur pun duit tetap masuk. Duit masuk 24jam tak henti-henti. Daftarlah sekarang !

    sesuai untuk :
    # pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
    # peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
    # penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
    # penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan

    MEMPERKENALKAN !!!
    Part Time Bisnes (Topup) - Pakej Agen..

    Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
    Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..
    YURAN PAKEJ

    AGENT (RM30.00)
    Produk Yang Disediakan :-
    * Maxis
    * Digi
    * Celcom
    * Umobile
    * Tunetalk
    * Xox
    * Merchantrade
    * Digissocial
    * Digisidd
    * Digibroadband
    * Molpin
    * Tron
    * Italk
    * Cib-Mall Pin
    * A-Cash Pin
    * Mcoins Pin
    * Njoi Flexi
    * Celcom Bill
    * Maxis Bill
    * Digi Bill
    * Umobile Bill

    Utility Bill :-
    * Telekom Bill
    * Astro Bill
    * Syabas Bill
    * Tnb Bill
    * Water Bill (Johor, Kelantan, Kuching, Melaka, Pulau Pinang, Pahang, Perak, Sibu)
    * Electricity Bill (Sabah & Sarawak)
    * Indah Water Bill
    * Unifi Bill
    * Sada Bill

    UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAN KERANA TERIKAT DENGAN KERJA

    ReplyDelete
  8. Wei ngaku buat apa....dulu sembang bkn main tinggi...skrg itu telurrrr pg mana? kihkihkih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails