Thursday 8 May 2014

Serius Cool - Leonhardt Gunbus 410 : Motosikal Terbesar Dunia (11 Gambar)


Nice!

Adakah anda suka menunggang motor? Adaklah motor yang ditunggang tidak cukup kewl untuk ego anda yang sebesar anak seladang? Leonhardt Gunbus 410 ialah motosikal yang sesuai untuk your big cajones. Ianya sepanjang 3.5 meter dengan roda hadapan 38" serta roda belakang 42". Ia diperkasakan enjin 6728  CC dengan output 350 kuasa kuda. Berminat? Sila kumpul USD 350 000 sekarang.
Laporan asal AutoMPH

10 comments:

 1. Oh Rozana

  Bisjut bawa royi
  royi bawa bisjut
  bangla bawa bisjut & royi
  bisjut & royi bawa bangla
  kau bawa bisjut
  aku bawa royi
  bisjut bawa kamu
  royi bawa aku
  bisjut & royi bawa kita bersama

  Oh Rozana
  Apa itu bisjut?
  Apa itu royi ?

  Nak bisjut?

  ReplyDelete
  Replies
  1. bagus sudah semakin pendek lagu mu yang fail tahap ketahian level berlapis-lapis ini ,nanti kamu boleh tukar bisjut dan royi kamu itu kepada kuih yang lebih sedap seperti karipap dan donat ... ya aku akan terus menuggu kamu membuat lagu yang lebih jauh berbeda dan lebih karennnnn atau kamu tidak menulis terus lebih baik ....konet-konet

   Delete
  2. Sibabi royi royi kencing tikus anak haram sial ni memang celaka nak tunjuk dia mcm lain dari lain tahi kerbau balau masak cili api pukimak sial jadah!!!
   Si cilaka anak babi sial bisjut bisjut pukimak ni memang pundaiwonek .. Nak tunjuk macam special lah biskut sana biskut sini macam sial pukimak mak pantat berkulat bapak anjing kurap. Dah lama dah aku tengok posting babi kurap ni.. Macam tahi anjing!! Pi mampus pukimak sial!!

   Delete
 2. osem!!

  minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
  jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
  thanks ^_^

  ReplyDelete
 3. boleh lenyek kereta nih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 4. Download Full Movie Zombie Kilang Biskut HDTV http://bit.ly/1mAbU1z

  ReplyDelete
 5. Mencari walkie talkie utk sewaan majlis rasmi?? http://sewa-walkie-talkie.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails