Tuesday 17 December 2013

Serius Cool - L’École Polyvalente Claude Bernard : Sebuah Sekolah Yang Cool Di Perancis (13 Gambar)


Awesome!

L’École Polyvalente Claude Bernard ialah sebuah tadika dan juga sekolah rendah untuk pelajar berumur dari 3 sehingga 11 tahun. Ianya terletak di Paris Perancis dan mempunyai rekaan yang sangat ceria jika dibandingkan dengan rekaam sekolah biasa. Selain rekaan yang moden ia juga mempunyai warna-warna ceria. Kalau sekolah dah cantik macam ini tetapi still malas nak belajar kami tak boleh nak bantu anak anda. Maybe the need a few slaps to make them realised why school is important. You don't want to end up as a poor blogger like me.




Laporan asal FrameMag

5 comments:

  1. x blk rumah pon x apa kalu ada sek. cm ni kt m'sia ;-)

    ReplyDelete
  2. not agree!!! boleh g cuti jauh2 "poor blogger konon ur head la bro obe", ak nak cuti pun terkedek2 mcm am jadah nak dpt g cuti luar jgn arap la puihhh

    lulz

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails