Friday, 14 December 2012

Serius Kreatif - The Happiness Machine : Lukisan Bangunan Tinggi Dunia Oleh Mark Lascelles Thornton (7 Gambar)


Nice!

Mark Lascelles Thornton ialah seorang pelukis yang berasal dari Cornwall England. Beliau menghasilkan siri lukisan bangunan-bangunan pencakar langit ternama dunia di dalam 4 lukisan gergasi setinggi 8 kaki. Yang menarik bagi kami ialah betapa terperinci setiap lukisan yang dihasilkan. Kalau letak di kondo kami mesti cantik.

 

Laporan aal ThisIsColossal

7 comments:

 1. Pelukis ni bukan black man yg ada kelainan minda tu ke? Memori photo dia ni...jangan memain..sekali tengok bangunan, boleh lukis detail.

  ReplyDelete
  Replies
  1. bukanlah bodoh..tak nampak tangan dia kaler apa tuh..bodoh!

   Delete
  2. Perlu ke nk gne bodoh2 kn org? Nk tgur care baik r. Kau tu yg bdoh!

   Delete
  3. aficiozado.. nampak sangat ekau yg bodoh. tak paham buku lima cakap ape.

   Delete
 2. Halo,
  Adakah anda sedang mencari syarikat peminjam swasta yang berwibawa dan terakreditasi yang meminjamkan peluang sepanjang hayat? Kami menyediakan semua jenis pinjaman dengan cara yang sangat cepat dan mudah, pinjaman peribadi, pinjaman kereta, pinjaman rumah, pinjaman pelajar, pinjaman perniagaan, pinjaman pelaburan, penyatuan hutang, dan banyak lagi. Adakah anda telah ditolak oleh bank dan institusi kewangan lain? Adakah anda memerlukan penyatuan atau pinjaman gadai janji? Lihatlah lebih jauh seperti yang kita ada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda menjadi sesuatu yang lalu. Kami menawarkan pinjaman dari 5000 dolar kepada 50,000,000 dolar pada kadar faedah pinjaman yang sangat tinggi sebanyak 2%. Hubungi kami hari ini melalui e-mel kami sekarang dan kami akan dengan senang hati membuat masalah kewangan anda dan perkara-perkara yang lalu, Tiada pemeriksaan kredit diperlukan, 100% dijamin.
  E-mel kepada kami: (albakerloanfirm@gmail.com).

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails