Thursday, 23 May 2013

Serius - Anda Boleh Menghisap Shisha Di Dalam Pesawat Emirates Jun Ini


Bawse!

Jun hadapan syarikat penerbangan Emirates Airlines akan membuka ruang menghisap Shisha di atas pesawat Airbus A380 milik mereka. Ruang menghisap shisha ini dibuka hanya untuk penumpang kelas pertama dan kelas perniagaan. Menurut laporan media, buat masa ini ruang shisha ini akan diperkenalkan untuk laluan udara ke Dubai terlebih dahulu dan sekiranya mendapat sambutan akan diperkenalkan pada laluan udara yang lain. Penumpang boleh menempah perisa shisah sebelum menaiki pesawat dan ruang shisha akan dibuka selepas penumpang makan. Idea membuka ruang menghisap shisha ini diterima oleh Emirates selepas ada penumpang timur tengah berkata mereka mahu menghisap shisha di dalam kapal terbang. Ianya semestinya perkhidmatan yang unik hanya Emirates Airlines. 

IN B4 "mohon MAS buka ruang makan durian di atas pesawat MAS! Kami nak real Malaysia taste siak"


Laporan asal PSFK

17 comments:

  1. keren sekali sy mau ah nak coba....

    ReplyDelete
  2. mohon disediekan shishe perase ganje

    ReplyDelete
  3. makan ketupat rendang la baru rare.. baru melayu kan bro macam melayu umno kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. klise sangat la dik.

      Delete
    2. dah ko ape?keling ambiga?

      Delete
  4. shisha tu nmpak mcm photoshop je... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa gambar asal dia pegang botol champagne

      Delete
  5. CONFIRM PHOTOSHOP...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau photoshop pun, bukan kacau mak kau berak pun. Tahulah mak kau berak berdiri....

      Delete
  6. Alhamdulillah Akhi Sheikh Jazakallah dll dsb etc

    ReplyDelete
  7. Try layan batu plak atas flight......

    ReplyDelete
  8. demo depan MAS
    "kami mau durian, natang!"

    ReplyDelete
  9. obe.. ni laporan satire news la.. dari pan arabia enquirer. mcm The Onion..

    sila delete post ni sbb ini hanya satu gurauan http://www.panarabiaenquirer.com/wordpress/emirates-to-introduce-shisha-lounges-onboard-a380s/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Post obe melambangkan diri obe,penuh dengan gurauan bangang ala2 stoner

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails