Wednesday, 13 February 2013

Serius Cool - Mari Melihat Kabin A380 Emirates (16 Gambar)


Mewah!

Emirates Airlines ialah syarikat penerbangan yang mempunyai armada pesawat Airbus A380. Setakat ini mereka sudahpun mempunyai 20 A380 dan akan menambah 70 lagi dalam masa terdekat. Armada super jumbo mereka sangatlah besar sehingga mereka mempunyai concourse khas hanya untuk pesawat gergasi ini di Dubai. Kabin pesawat A380 cukup mewah dan dilengkapi bilik mandi serta suite khas untuk mereka yang mahukan privasi. Very nice! Siapa dah naik A380 Emirates? Kami di Blogserius hanya mampu naik A380 milik Malaysia Airlines sahaja sebelum ini




Laporan asal TheAge

20 comments:

  1. Damm....6 years....

    ReplyDelete
  2. ..dan arak pun besepah..emm..

    ReplyDelete
  3. arab celaka ni dah bermewah ada arak dgn betina jalang plk dlm kapal terbang nih... langsung tak ada penerbangan islamik!

    ReplyDelete
  4. siap ada ARAK....... penerbangan terus ke NERAKA JAHANAM...!!!

    ReplyDelete
  5. paramugari senyum2..aku naik emirates takder lak senyum2 cam dalam gambar..muka nak marah non stop buat aku naik menyampah naik emirates..memang flight lagi murah tapi kalau service cam harom sapa suka..naik mintak air coke pun muka masam.

    ReplyDelete
  6. arab x semestinya islam.. bgsa arab tu pn ade yg beragama islam, kristian dan yahudi.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Dah Penah naik 2 kali A380 bisnes kelas kau jah.. Free Upgrade sebab economy class penuh gaban. Mmg Osem la. Flight 7 jam ke KL pun tak saket badan. Semua beza dr economy la... Menu makanan lain, selimut lain, hedpon lain, AIr kat rak tepi pun tu pun berlambak (xyah nak request2 sbb tekak kering kan), Dapat beg toiletries barangan Bvlgari termasuk perfum. Stretching pun leh lepak kat mini bar dia tgk tv beso. Seat bisnes Kelas tu siap leh set mengurut and boleh baring. (Nak tgk gambo leh refer akaun instagram ai. kalau nk tgk la..kalau xnak xpyh crk).

    Kat economy class pun dia layan jugek sebenonya cume lambat la.. nak senyum pun naik penat. Serve ramai org katanya... Kalau bisnes class satu pramugara/i lawan 2-3 org je setiap sorang. Arak yg berlambak tu... yg Islam jgn la minum kan. Diorang tak serve pun kat muslim. Unless ko mintak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelllaaassss you ni..ai pun tau, naik x sakit punai sebab selese sangat, sgt ohsem kan bedahhh?

      Delete
    2. Ai naik Airasia jer. Tu pun sebab pramugari dia seksi. Selesa tak kira sangat. Asal dpt ngorat pramugari. Dpt no hp pun dah kira syukur sesangat. Ko ada ??????

      Delete
    3. Boleh tambah zuriat tak kat dlm tu? Klu boleh mmg osem...

      Delete
  9. Class kau bedahhh,naik free upgrade ni poen terasa dicucuk cucuk peiaq negro. Emmmmm Bvlgari perfum dia wangi boleh letak kat ketiak negro tersebut. Nak streaching pungkok pun selesa, bila dok business class ni semua pramugara pramugari kentut perasa tembikai laici. Kelasss kan?

    ReplyDelete
  10. ak x penah lg masuk kapal terbang ni.. tp kerap ade kat KLIA, ini yg indah pade gambar sebelum penumpang masuk.. tp bile penumpang dah kluar. time cleaner kapal tersebut masuk plak.. dah x macam kapal terbang utk manusia.. peliknye sifat manusia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko keje je la... byk komplen plak.. cube ko pikir kalau kapal terbang tu bersih, mmg tak de keje ka ko mangkok !!! Dlu suh belaja pandai2 sampai jd pilot malas... da jd cleaner byk bunyi plak...

      Delete
  11. Alhamdulillah dah beberapa kali dapat upgrade ke 1st class...

    ReplyDelete
  12. boleh romen dalam flight. romen stewardess sekali la...

    ReplyDelete
  13. patut lah malaysia nak menjadi lebih islamik tapi hipokrit jugak..arak pun bersepah kat malaysia..hahaha .. BENCI MELAYU PARANOID

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails