Monday, 7 January 2013

Serius - Kain Rentang Menyambut Minggu Peperiksaan UiTM Yang Power


Honest gila!

Bagus betul kain rentang untuk student Universiti Teknologi Mara ini. Respek kerana ianya honest.

Thanks @Nasiruddinayup




Laporan asal twitter @Nasiruddinayup

26 comments:

  1. macam nmpk sgt sbelum ni student uitm ramai meniru..bengap betul yg buat banner ni pun.BANkami

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. hahaahahhaah... "sifar meniru" hahahaa..tpi ok r...bgi amaran cket kt budak2 uitm tu..

    ReplyDelete
  4. Saya harap en. Sifar tidak terasa hati kerana dikatakan meniru oleh pihak Uitm. Sesungguhnya, en. Sifar adalah orang yang jujur dan tidak akan yang meniru di dalam peperiksaan.

    Sifar, tidak meniru. Sekian

    ReplyDelete
  5. haha.. sapa tiru je terasa, sapa tak tiru tak perlu terasa.. kira ada jugak la usaha utk mengurangkan kes2 penangkapan pelajar meniru di setiap semester kan, baru la bleh pakai slogan dorang yg 'usaha taqwa mulia' tu kan.. LoL

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lawak la syaitonnn

      Delete
  6. kimaknye budak2 benteng meleis terakhir, kaki tiru rupanya.. kah kah kah

    ReplyDelete
  7. x payah la ckp U or institut ko SIFAR MENIRU.. aku rse betul dah ape yg dorg buat ni..sbagai peringatan dan memberi tahu yg tmpt tsebut BUKAN LAGI TEMPAT STUDENT MENIRU waktu exem.. mereke yakin dengan diri mreke..

    ReplyDelete
  8. sifar meniru tu saya rase ade yang salah faham. bila saya baca balik, ianya adalah kempen,dan saling mengingati bukan statement yang mengatakan student uitm adalah student yang suka meniru. kita fikir positive la. fikir baik-baik. siapa yang makan cili dia terasa pedasnya. right? small matter la.. chill suda :)

    ReplyDelete
  9. ala nak kata meniru satu dunia pun ada orang meniru, bukan uitm je. oxford tu pun ada orang meniru

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. hahaha.. kat fac aku ni. LOL

    ReplyDelete
  12. [img]http://img221.imageshack.us/img221/3870/chiklen.jpg[/img]

    ReplyDelete
  13. ini pun nak jadi isu ke? dah takde idea nak menulis kut mamat ni. sedih betul hidup kau ni, cari bahan macam ni untuk jadi kan isu. nak kata budak-budak dah jadi laki orang pun, tapi pemikiran macam budak sekolah. tak pernah nampak banner macam ni ke sebelum ni? kempen ingat mengingati etc. belajar banyak lagi la ye..

    ReplyDelete
  14. meniru adalah salah satu cara untuk lulus...tepuk dada tanye iman daa

    ReplyDelete
  15. student mne2 tempat pun sama je. nama pun manusia, seumur hidup mesti ade penah wt bende jahat jgak. banner tu sebagai peringatan je..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails