Thursday, 20 September 2012

Serius Cute - CatCrib : Katil Gantung Untuk Kucing (8 Gambar)


Awwwwwwwwww


Jika manusia ada hammock...... kini kucing ada CatCrib. Ianya katil gantung yang boleh dipasang di bawah kerusi atau meja anda. Kucing neko neko desu anda kini boleh tidur secara malas dan cute like a bawse. Catcrib dijual pada harga USD 29 (RM91) sebuah. Kami tak ada kucing tapi kalau ada memang kami belikan kucing kami CatCrib ini. Why? Kerana kucing yang tidur ialah kucing yang 1000 kali lebih comel! Neko!





Laporan asal CatCrib

9 comments:

  1. beli katil gantung ni lepas tu kucing tu tak nak pun tido kat situ, nak jugak melepak cakar2 sofa... kesian awek tu

    ReplyDelete
  2. hahahaha nantikan anak yang kecik nak naik jugak.

    Berebut ngan kucing.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .............. Serius lagi di sini ..................
    ###################################

    ReplyDelete
  3. tak best lagi ni...kena cari katil kucing yang memory foam punya....

    ReplyDelete
  4. Ada ja orang jual hammock for cat kat FB. Orang yang jual tu jahit sendiri hammock tu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails