Wednesday, 22 February 2012

Serius Cool - Ninja Stop Motion


Nice!



60 comments:

  1. Replies
    1. dedua anon diatas buduh...1st la..

      Delete
    2. baik bg 1st tu kt aku je...bodo...sape mak ko?

      Delete
    3. mak die tu ko pnye makcik yg ada anak sedara sebal macam unta iaitu ko

      Delete
    4. ^orang yang sama...kesian

      Delete
    5. ^orang yang sama lagi...kesian

      Delete
    6. ni sggh sggh x betul.......

      Delete
    7. Presiden Persatuan Anonymous22 February 2012 16:40

      OBE GEMOK ANAK SUNDAL SEDANG MENJALANKAN OPERASI MENDELETE KOMEN2.HATI2 SEMUA ANON2!

      Delete
    8. timbalan presiden anonymous22 February 2012 17:27

      mari kita maki seluruh keluarga lahanat obepig,kita wish mereka semua mati.

      Delete
    9. Ada org butthurt dgn anon...diorg tak tau bapak diorg pun sbnrnya anon

      Delete
    10. ramai gak org bodoh.... sikit2 anon... sikit2 anon... mcm gampang....

      Delete
    11. Aku Bodoh - Terima Kasih22 February 2012 19:23

      meleis

      1. Sub-genre pigs Malay / illegal / palat / pukimak / tungkik / smell Speng / izumen / sham pong and laimang

      2. Malay who easily get butt-hurt with some trolls/jokes

      3. Took from English word "Malaise"

      4. Mat Rempit, Malay Minah dump baby, Malay child rapists, Malay lottery gamblings, Malay parents who smoke infront their baby, Malay making noise in the cinema, Malays wear tudung but do 3GP, Snatch thief Malay

      5. Malay people who speaks in Malay only and they will send hate comments to Malay people who trying to speaks in English.
      Meleis easily get butt-hurt.

      Don't be like Meleis man, this is only jokes.

      meleis definition malays malay malaise

      by obe obefiend

      Delete
    12. Anon2 ni sebenarnya sorang ja., di seronok sendiri., balas komen sendiri., ya anda betulllllll! semua anon ini ada satu iaitu aku!

      Delete
    13. ^ kesian anon 3.42 am atas aku ni takde life baik ko gi masukkan lubang pepek emak ko dgn timun,lepas tu timun tu ko makan.ada gak benda berfaedah ko buat daripada balas komen sendiri.macam bodoh

      Delete
    14. wah..bukan main suka kau main2 mak orang. mak kau ,kau taknak buat?

      Delete
  2. 1st, yeahhh akhirnya...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. anon jiwa murni22 February 2012 13:55

      baby baby baby oh~~
      like
      baby baby baby oh~~
      like
      baby baby baby oh~~

      Delete
    2. kau nyayi kau justin bibir ?

      Delete
    3. anon jiwa murni22 February 2012 17:49

      aku jamal abadilah kenapa azura...azura? AZUUURAAA!!~ WOI PEKAK KE

      Delete
  4. Assalamalaikum.... Salam 1 Malaysia!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 Rosmah!! la cipan hensem!!

      Delete
  5. semat gile dia ni buat.

    ReplyDelete
  6. komen yg sebetulnya bermula selepas sumpah seranah

    ReplyDelete
  7. 13th!!!!!!!!!!!!!!

    muahahahahahaa......!!!! aku jer yang boleh dapat no 13...hangpa suma tak boleh buat...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. merepek syok sorang2

      Delete
    2. 13 kali kena sodomi oleh nepal

      Delete
  8. aku 1st la gila . shuhh

    ReplyDelete
  9. Apa Tujuan Yang Paling Tepat CAPTCHA Digunakan

    CAPTCHA digunakan terutamanya untuk mengelakkan perisian automatik (bot) dari melakukan tindakan sama seperti manusia melakukan sign up atau login dan sebagainya. Misalnya ketika sign up untuk akaun e-mel baru, anda akan menemui CAPTCHA di bahagian bawah sign-up, Ini sebenarnya untuk memastikan bahawa form tersebut hanya boleh diisi oleh manusia dan bukannya perisian automatik atau komputer bot. Cuba anda bayangkan adalah mustahil bagi bot untuk meneka tepat CAPTCHA yang dihasilkan. Jika kaedah ini tidak digunakan, maka bertambah banyaklah akaun yang dihasilkan oleh bot.

    CATPCHA kadang kala sangat annoying dan mungkin menyebabkan pengguna malas untuk sign up sesuatu form. Jika anda adalah pentadbir/devoloper sistem, maka CAPTCHA mesti digunakan kerana ianya memiliki kemampuan untuk melindungi sistem daripada serangan berbahaya di mana sesetengah hackers/crackers akan cuba mempermainkan sistem anda dengan mencipta perisian atau sebuah aturcara(program) yang boleh sign up secara automatik. Sebagai contoh, penyerang(hackers/crackers) boleh menggunakan software automatik untuk menghasilkan sejumlah kuantiti akaun tertentu malah mungkin jumlah yang infiniti sehingga menyebabkan beban yang sangat tinggi pada pelayan target. Ini secara tidak langsung menurunkan kualiti perkhidmatan sistem tertentu. Hal ini boleh menjejaskan berjuta-juta pengguna yang sah dan permintaan mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. anon jiwa murni22 February 2012 15:35

      lebih annoying lagi macha sblah rumah aku

      Delete
    2. nokhoromm...ape ko merapik ni shaiton

      Delete
    3. hye, i bot. boleh berkenalan?

      Delete
    4. CAPTCHA DGN USOP WILCHA ADIK-BERADIK

      Delete
  10. entry obegemok makin lame makin bangang..bodonye blog..tapi aku datang gak sal nak post first

    ReplyDelete
  11. i can see GTA Vice City @1:39.

    ReplyDelete
  12. FUCKING ASSHOLE is geng2 'ANON'

    ReplyDelete
  13. congratulation OBE, u made me waste 3 minute of my precious time to watch some loser lameasshole

    ReplyDelete
  14. alaa.. x cukup frame lagi ni . agak pening la nk tgk!

    ReplyDelete
  15. butuh pak hang nak haram pukimak motherfucker suck my dick pussy fuck that bitch ass fucked fucking hard on this bitch aborded fetus

    ReplyDelete
    Replies
    1. bedosa kau mencarut. neraka lah tempat kau.

      Delete
    2. nie mesti Anon muka HUDUH..dah tu Hitam lak..

      Delete
  16. ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .


    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ..
    .

    ReplyDelete
  17. aku ingat nak join 3 line untuk perlindungan.apa pendapat korang?semenanjung ni bukannya tempat aku, aku asal sabah,aku takde sapa2 kat sini.. biarpun aku tau 3 line ni bodoh ayahanda dah gemuk cam babi makan duit anak buah,takde income lain selain dari duit anak buah..

    tapi semua roommate aku join,nak kata diorang bengap tak juga sebab ambil engineering degree tau,diorang kata bagus kalo aku join sebab aku ada backup bila kena pukul,tapi aku ni mana ada musuh,semua org suka aku.

    tak tau nak buat apa sekarang,kawan aku bawa jumpa ayahanda besok,takut aku..nnt aku tak boleh keluar dari kongsi gelap tu,nnt diorang pula pau aku,haishh bingung nyer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh keluar dari kongsi gelap tu hal kecik, kau kena pau tu pun hal kecik. hal yang besar ialah bila ibunda kau kena pau dgn ayahanda baru kau tu. adik ko nanti binti lain la pulak.Apa ko ingat bebudak belajar sains kulinari atau pengurusan pejabat tu bodoh2lah ye? dan kau ingat belajar engineering tu pandai2 belaka? ko punya minda ni tahap loji pembentungan. itulah saya punya komen.

      Delete
    2. apa benda 3 line..1st time dengar..3line: yg 1st tu sapa, 2nd n 3rd? apa sebab yg plg 1st nak join..

      Delete
    3. zaman bapak aku muda2 dlu xpanggil pekida..panggil apa ntah..tapi tak ada la sampai kena register..nk tahu orang2 dia pun susah..kecuali cara salam..n lagi satu..xleh sebut nama persatuan tue...nnti mulut akan ditutup..pendek kata ahli2nya tak leh nk perkenalkan diri..diam2 sudah..n tujuan utamanya mcm bro2 kata time knduri kendara bantu mebantu..yea la..orang2 dlu banyak yg susah2..jd ringan2kan la..tapi serkang bila dh register...nama pun lain..siap boleh ngaku2 lagi dengan bangganya..time solat duk kedai makan lagi..ntah la...

      Delete
    4. 3 line putih kat dahi tu aku tau la...dalam pilem senario lama ada...

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails